Ostatní oznámení

Street Hockey Tour má za sebou první ročník! Vítězství oslavilo mužstvo Old Boys

První zářijový víkend patřil u nákupního centra Čepkov hokejbalu. Českomoravský svaz za pomoci místního kluku HBC Malenovice uspořádal první ročník Street Hockey Tour.

Do prvního ročníku se přihlásilo celkem devět celků především ze Zlínska a okolí. Týmy byly složeny jak z registrovaných, tak neregistrovaných hráčů. Celky byly následně rozděleny do dvou skupin, kde sehrály svá utkání. Poté následovaly zápasy o umístění. Celá akce se konala přímo na parkovišti Nákupního centra Čepkov, kde bylo postaveno mobilní hřiště. Program zpestřil také zápas přípravek mezi týmy HBC Malenovice a IHC Devils Zlín.


Na třetím místě se umístil domácí tým Čamlíků, na druhé příčce skončil tým Tigers a vítězství na prvním ročníku Street Hockey Tour patřilo mužstvo Old Boys.

Společná fotografie vítězných týmů - Čamlíci, Tigers a Old Boys (autor: Sanny Hasíková)


Další myšlenkou je rozšíření akce do více měst a uspořádat pak pro jednotlivé vítěze finálový turnaj. Více Milan Chovančík, jeden z hlavních organizátorů akce: ''Tahle akce je hlavně takový pilotní projekt do dalších let,kde bychom chtěli tyhle turnaje uspořádat ve více regionech a vítězové by se mohli utkat ve velkém finále třeba na Václaváku? Myslím, že tím, jak rychle se týmy přihlásily do turnaje, že zájem o akce tohoto typu je a uvidíme, zda se nám tato myšlenka podaří rozvinout dál.''


Tímto bychom chtěli poděkovat nákupnímu centru Čepkov, že umožnilo turnaj zde uspořádat a všem, kteří se na této akci podíleli.


Kompetní fotogalerii naleznete ZDE.