Ostatní oznámení

Hokejbal si pro Vás připravil nový náborový web

Díky projektu Národní sportovní agentury mohl vzniknout nový náborový web HRAJHOKEJBAL. Web je určen převážně pro náborovou činnost, učitele, trenéry, ale i širokou veřejnost, která zde nalezne všechny důležité informace pro začínající hráče a hráčky.

Tento web vznikl za účelem náborového nástroje, který může využít jakýkoliv mládežnický klub. Jsou zde i základní projekty na podporu klubů nebo také seznam škol a školek, se kterými již ČMSHb spolupracuje v rámci projektu Školní set. V rámci projektu PHHH zde budou prezentovány i náborové bannery přihlášených celků, které budou snáze dohledatelné, a tak mohou pomoci při náborové aktivitě klubů.

Rodiče začínajících hokejbalistů tu naleznou potřebné základní informace. Najdou ZDE také mapu klubů, kde si mohou vybrat ten nejbližší. Základní informace k vybavení a další důležité rady. V části pro trenéry a učitele jsou nejen materiály a přípravy pro ukázkové hodiny, ale můžete zde nalézt také aktuální projekty na podporu mládeže a rozvoje hokejbalu na základních a mateřských školách. Nechybí zde ani záložka pro kluby, kde naleznete aktuální projekty na podporu ať už nových nebo stávajících klubů.

Do budoucna zde chceme uvádět detaily o náborových činnostech klubů, rozhovory s trenéry či funkcionáři jednotlivých klubů nebo také další programy pro rozvoj vašeho klubu. Doufáme, že se Vám web bude líbit a budete jej využívat. Celým webem provází nový maskot Shiny.