2. liga

Hru v tomhle týmu si maximálně užívám, je rád hodonínský Nikolas Randis

Před zimní přestávkou je tabulka v Extralize juniorů v divizi Východ hodně vyrovnaná. Hodonín se nachází na páté příčce, na druhou ale ztrácí jen tři body. Nejvíce bodů z týmu posbíral Nikolas Randis, pro kterého je to zatím bodově nejvydařenější sezóna v kariéře.

Tuto část sezóny jsme zvládli nad očekávání dobře


Nikolasi, s Hodonínem jste se v divizi Východ umístili v podzimní části na pátém místě, na druhé vám chybí ale jen tři body. Jak se za touto částí sezóny ohlížíte?

Tuto sezónu je tabulka velmi vyrovnaná a dívat se na pořadí nemá úplně smysl, protože s každým kolem se pozice mění. Tuto část sezóny jsme zvládli nad očekávání dobře a doufám, že se nám bude dařit takhle i v následující části. Určitě jsme pár zápasů mohli odehrát lépe, ale tak ne vždy se daří…


V sobotu jste v posledním utkání před přestávkou prohráli s Třincem, který vás porazil 0:3. Kde vidíte příčiny, že jste se ani jednou neprosadili?

Zápas s Třincem byl opravdu těžký, polovina hráčů z naší základní sestavy onemocněla, a tak jsme museli hrát v nové sestavě a i si na sebe zvykat. Gólovek jsme měli dost, ale nikdy jsme se neprosadili… párkrát jsme rozezvonili tyčku, ale míček vždy zůstal ve hře.


Na podzim jste vyhráli sedm zápasů, sedm jste nezvládli. Co bylo vašimi silnými stránkami a na čem chcete ještě zapracovat?

Myslím, že naší nejsilnější stránkou je týmová chemie, naše fyzické dovednosti a schopnosti plnit trenérovy příkazy. Naší nejslabší stránkou je schopnost dostat se do zápasu, když jedeme na venkovní zápas, takže se dlouho rozehříváme.


Osobně se budu zaměřovat na přehled na hřišti

V letošní sezóně jste v Extralize juniorů vsítil pět branek a na čtrnáct nahrál a jste nejproduktivnějším hráčem týmu. Jak hodnotíte své výkony?

Určitě je to moje nejlepší sezóna v kariéře minimálně co se týče čísel, před sezónou jsem si dal pauzu od tréninků a vynechal letní přípravu. Naštěstí mě kluci vyhecovali, abych na své fyzičce zapracoval a dostal se zpátky do formy. Mé výkony v zápasech by asi měl hodnotit trenér… jediné co můžu říct, že hru v tomhle týmu si maximálně užívám.


Nastupoval jste také za Hodonín ve druhé lize, zahrál jste si s ním i v Českém poháru. Jaké to pro Vás byly zkušenosti?

No neřekl bych, že to byly nějaké nové zkušenosti, jelikož v druhé lize nastupují už nějaký ten pátek. Každopádně je pořád co zlepšovat a jsem rád za každý zápas, který můžu odehrát.


Před dalšími soutěžními zápasy vás čeká přestávka, poté zimní příprava. Víte, jak se budete připravovat na další část sezóny?

No já osobně se budu zaměřovat na přehled na hřišti, abych spoluhráčům posloužil ještě lépe… jinak pak budu absolvovat přípravu s týmem, kterou si pro nás trenér připraví.

Tabulka 2. Liga - Morava Jih
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HBC Hodonín
14 65:29 36
2.
HBC Flyers Jihlava
14 80:37 33
3.
SK Sudoměřice
14 83:41 30
4.
SK Jihlava
14 65:60 24
5.
JVSK SLZA Okříšky
14 62:65 18
6.
Eagles Brno
14 40:81 13
7.
HBK Roconaba Zohor
14 31:85 8
8.
HBK Bulldogs Brno B
14 42:70 6