Ostatní oznámení

Spolek Stoupa Cup a VHK ROBE Vsetín se stávají oficiálními spoluhráči, vzniká dobročinný projekt #POMÁHÁME

Dlouholeté a velmi dobře fungující vzájemné spolupráci se zástupci hokejového klubu VHK ROBE Vsetín a spolku Stoupa Cup rozhodli dát oficiální pečeť. Vzniká tak nový dobročinný projekt, jehož cílem, jak je zřetelné z názvu, bude pomáhat.

Pomoc obou subjektů bude po celou následující hokejovou sezonu spočívat ve vybírání a obstarávání finančních prostředků na pomoc potřebným.

„Spolupráce s VHK byla vždy výborná, a to opravdu po celá léta pořádání benefičních skutků, které jsme ať k turnaji, nebo mimo něj pořádali. Nabídka tohoto typu se neodmítá, moc se těšíme a věříme, že zkušenosti, které jsme za celou dobu získali, zužitkujeme i v tomto nově rodícím se projektu,“ uvedl Zdeněk Čablík, předseda spolku Stoupa Cup.

„Vedle seniorského A-týmu a mládeže chceme rozvíjet také působení klubu směrem ke společnosti. Cílem projektu #POMÁHÁME je při spojení dvou silných značek VHK ROBE Vsetín a Stoupa Cup pomoci těm, kteří to potřebují. Naší maximální snahou je, aby tato pomoc byla co nejvíce adresná, konkrétní a efektivní. Chceme psát příběhy, které mohou inspirovat ostatní,“ sdělil Petr Neumann, jednatel VHK ROBE Vsetín.

Jsi na to sám? Přihlas se do projektu!

Celá akce startuje již nyní a to zásadní výzvou. Na emailové adrese pomahame@hc-vsetin.cz se od úterý může přihlásit každý, kdo cítí, že podporu sám, případně jeho blízký potřebuje. Zástupci projektu následně vyberou jednoho z žadatelů, jehož jméno a příběh představí se startem hokejové sezony 2023/2024. Stejně tak zveřejní související plánované aktivity. Cíl je zřejmý: na konci nadcházejícího ročníku Chance ligy veškerou pomoc sečíst a po domluvě s podporovaným využít tím nejlepším možným způsobem.

„Samozřejmostí je pravidelná komunikace a také využití transparentního účtu, tedy atributy, které aktivity spolku Stoupa Cup doprovázely až doposud. Věřme, že ve spojení s VHK ROBE Vsetín můžeme naše zkušenosti dále rozvinout a ještě efektivněji pomoci těm, kteří to opravdu potřebují,“ doplnil Zdeněk Čablík.