2. liga

ŠTĚPÁN MUCHA: CHCEME SPÍŠE DOPLŇOVAT KLUKY DO A, NEŽ ABY TO BYLO OBRÁCENĚ

Jak se připravuje na novou sezónu Štěpán Mucha? V interview se Štěpi mimo jiné zpětně ohlédl za Országh Cupem, promluvil o plánech béčka a také prozradil, které nové celky se chystají do 2. Ligy - Morava jih. Čtěte níže.

ŠTĚPO, JAK ZATÍM FUNGUJE LETNÍ PŘÍPRAVA? MÁTE S BÉČKEM JEŠTĚ NĚJAKÉ PLÁNY PŘED SEZÓNOU?

Já jsem se letos poprvé rozhodl změnit letní přípravu a trénuji individuálně. Už mám nějaké roky a věřím, že do sezóny mě to připraví na 100 procent. Ale co vím od kluků, tak pod vedením Fildy Emmera do toho dávají více než 120%. A plány s béčkem máme hlavně se dobře připravit na sezónu a potom snad vyjde nějaký ten turnaj, ať stmelíme partu.

NA WEBU ČMSHB JSOU V NAŠÍ REGIONÁLNÍ LIZE POTVRZENY ZATÍM POUZE ČTYŘI TÝMY. VY I HODONÍN SE ASI TAKTÉŽ PŘIHLÁSÍTE. CHYSTÁ SE DO LIGY I NĚJAKÝ NOVÝ CELEK?

Co jsem viděl, tak by se měli přihlásit ještě Eagles a konečně nějací bratia ze Slovenska, Zohor. Ti budou pro nás velkou neznámou, jen Palko (Vrška) je zná, tak budeme spoléhat na něj, že nám něco poradí (úsměv).

TRENÉR HEJMAL NAZNAČOVAL, ŽE BY ZÁLOHU BULLDOGS MOHLY DOPLNIT NĚJAKÉ POSILY. KLAPLO TO?

Myslím, že Zdeny pracuje každým dnem na nějakých posilách, ale těch hráčů moc není, tak doufám. A nejenom on, ale i více z nás v béčku chceme mít svůj mančaft a spíš doplňovat kluky do A, než aby to bylo obráceně.

ÚČAST NA TRÉNINCÍCH BYLA V PŘEDCHOZÍM ROČNÍKU ACHILLOVOU PATOU BÉČKA. VĚŘÍŠ, ŽE V NADCHÁZEJÍCÍ SEZÓNĚ BUDE BOHATŠÍ?

Doufám, že po prázdninách bude účast velká. Teď je to těžké, hodně hráčů má rodinu, tak se jí musí věnovat. Ale věřím, že tréninkům i zápasům dají 120 procent.

JAKÉ BYLY V TÝMU POCITY PO LETOŠNÍM ORSZÁGH CUPU? OČEKÁVALI JSTE O TROCHU LEPŠÍ VÝSLEDEK?

Pocity byly super, super parta, ale nepovedl se nám poslední zápas a to rozhodlo celý turnaj. Ale myslím, že stmelení týmu se povedlo a to bylo hlavní. Díky Zdenymu, Palkovi a Slovečkynovi se Sardinečkou, kteří nám perfektně připravili zázemí, to byl skvělý turnaj. Díky, kluci.

MÁŠ NĚJAKÝ VÝČET SOUPEŘŮ, NA KTERÉ SE V NÁSLEDUJÍCÍM ROČNÍKU 2. LIGY TĚŠÍŠ NEJVÍCE?

Já osobně se nejvíc těším na Sudky, protože už je potřebujeme porazit a vím, že na ně máme. A taky se hodně těším na brněnské derby, to Brno potřebuje.

Tabulka 2. Liga - Morava Jih
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
Eagles Brno
0 0:0 0
2.
HBC Flyers Jihlava
0 0:0 0
3.
HBC Hodonín
0 0:0 0
4.
HBK Bulldogs Brno B
0 0:0 0
5.
JVSK SLZA Okříšky
0 0:0 0
6.
SK Jihlava
0 0:0 0
7.
SK Sudoměřice
0 0:0 0