2. liga

Naším cílem je finále a tam se uvidí, burcuje Tomáš Zetocha

Spolu s Tomášem Hüblem patří Tomáš Zetocha ke stálicím týmu Hodonína a obávaným obráncům na moravských hřištích. V loňské sezóně tým Hodonína úspěšně zapracovával mladé juniory, kdy odměnou za celou sezónu jim byl 5. zápas semifinále v Jihlavě, kde Hodonín prohrál 7:3.

1) Na dveře klepe nový hokejbalový ročník, jak se na něj těšíš?

Vsichni se moc tesime, protoze budeme mit plastovy povrch, ktery se ukazal jako velmi vhodny proti vsem ostatnim. Po 25-ti letech v hokejbale pro me uz bohuzel docela pozde.

2) Loňská sezóna proběhla bez výrazných obtíží. Jak ji hodnotíš z osobního a jak z týmového hlediska?

Z tymoveho hlediska si myslim, ze jsme ostudu neudelali a porvali se, hlavne v playoff, o kazdou sanci. Z osobniho hlediska jsem moc spokojeny nebyl, snad to bude letos lepsi.

3) V letošní sezóně budeme hrát s 8 týmy. Na jakého soupeře se nejvíc těšíš a na naopak je tým, se kterým bys hrát nemusel?

Na vsechny tymy stejne, neresim to.

4) Jaké jsou týmové ambice pro nadcházející sezónu?

Chteli bychom zopakovat a nejlepe i vylepsit uspech z posledni sezony, tedy nasim cilem je finale a tam se uvidi.

5) Máme za sebou polovinu srpna. Započala již příprava na další ročník? Jak bude příprava vypadat a jak často budete trénovat?

Priprava u nas zatim neprobiha tak, jak by bylo vhodne a dustojne. Stale jsme navic cekali na finalni polozeni plastoveho povrchu, kdy doslo k neprijemne prodleve o temer 2 mesice.

6) Prozraď nám změny v hráčském kádru. Jaké očekáváte příchody a i případně odchody?

Momentalne jeste nemame soupisku sestavenou a uzavrenou. Spise nez o velke posily se bude jednat o zapracovani nasich junioru do A tymu a pomyslne predani zodpovednosti.

7) Koho tipuješ na celkového vítěze soutěže?

Viteze neni pred zacatkem sezony lehke odhadnout, protoze vsichni chteji vyhrat a bude rozhodovat aktualni forma, zajem a ochota hracu, pripadne pracovni povinnosti nebo zraneni. Neocekavam nejake vyrazne prekvapeni proti lonske sezone, ale stat se muze cokoliv. Myslim, ze po podzimni casti uz nejake predstavy budou.

8) V loňské sezóně opanoval Honza Střecha tabulku produktivity celé soutěže. Kdo si myslíš, že ovládne kanadské bodování základní části v nadcházející sezóně?

Predpokladam, ze to bude nekdo z hracu, kteri se dlouhodobe umistuji na nejvyssich mistech KB ligy.

Tabulka 2. Liga - Morava Jih
POŘ. TÝM Z SKÓRE B
1.
HBC Hodonín
14 65:29 36
2.
HBC Flyers Jihlava
14 80:37 33
3.
SK Sudoměřice
14 83:41 30
4.
SK Jihlava
14 65:60 24
5.
JVSK SLZA Okříšky
14 62:65 18
6.
Eagles Brno
14 40:81 13
7.
HBK Roconaba Zohor
14 31:85 8
8.
HBK Bulldogs Brno B
14 42:70 6